Kategorier
Vedligehold

Find den rette højtryksrenser til terrassen

Det kan være fristende at finde højtryksrenseren frem og gå i gang med at fjerne alt skidt på terrassen når foråret kommer. Det er dog vigtigt at forberede sig først, da forkert brug kan ende op med at ødelægge terrassen helt. Hvis du er interesseret i den fulde guide til rengøring af terrasser kan du læse med her.

Højtryksrensning af træterrasse

Hvis din træterrasse er overgroet med skidt og alger kan det være en god ide at højtryksrense den. Hvis du har valgt terrassebrædder i komposit, kan du nemt blot spule løs med standart mundstykket uden at bekymre dig om skader. Har du derimod valgt terrassebrædder i tryimprægneret træ eller måske lærk, er det vigtigt at du benytter en “patio terrassevasker”.

Denne gør, at trykket ikke ødelægger træet og sørger samtidig for at der bliver renset i flere vinkler på samme tid for en fuldstændig rengøring. Så snart terrassen er tør bør du behandle den med olie eller anden træbehandling de har benyttet på terrassen. Hvis du har renset mange gange kan det også være en god ide at slibe terrassebrædderne ned, da de kan blive mere rug end inden rens.

Højtryksrensning af fliser og sten

Det kan være nemt at tro, at fliser er så hårde at de ikke kan blive ødelagt. Men det er ganske forkert, for en forkert rens kan nemt ødelægge betonfliser og gøre dem skadet for altid. Det er derfor vigtigt at undersøge hvilke fliser du har – eller altid være på den sikre side og benytte en patio terrassevasker lige som hvis du vil rengør terrassebrædder.

Det er samtidig vigtigt at huske, at vask med højtryksrenser og fjerne sand fra fugerne og gøre dem det perfekte sted at spire for ukrudstsfrø på afveje. Derfor bør du altid genopfylde fugerne med fugesand efter vask med højtryksrenseren.

3 højtryksrensere til rens af terrasse

Det kan være svært at finde den rette højtryksrenser til rensning af sin terrasse, hvorfor vi har fundet 3 gode forslag her. Det der er vigtigt er dog, at købe en der passer til sit forbrug og terrasseområde og ikke blot en billig højtryksrenser. Alle 3 sæt indeholder en patio terrassevasker.

Nilfisk Core 130-6 PowerControl PC

Denne højtryksrenser har kun et tryk på 130 bar, hvilket gør den perfekt til den lette rengøring og til de mindre områder. Den vil være ideel til jer med en lille terrasse i rengør ofte, så den ikke når at blive overtaget af skidt og alger.

Pris 1.199,00 kr.

Nilfisk højtryksrenser E-145.4-9-PAD X-TRA

Dette er højtryksrenseren der passer til de fleste og det meste. Den har med sine 145 bar kraft nok til at rengøre de fleste terrasse, og er udført i en kraftig kraftig kvalitet. Samtidig medfølger alt tilbehør til en grundig rengrøring.

Pris: 2.499,00 kr.

Nilfisk højtryksrenser Premium 190-12 Power

Med denne højtryksrenser er I sikret kraft til selv de sværeste rengøringsopgaver. Den er perfekt til at rengøre store områder eller eks. en indkørsel hvor fliserne ikke er vedligeholdt i mange år. Den er også ideel til rengøring af bil og huset udendørs.

Pris: 4.499,00 kr.

Af Kasper

Kasper er vild med udeliv og ynder at rykke livet udendørs - gerne på en hjemmebygget terrasse. Han skriver denne blog sammen med en tilknyttet tømrer og arkitekt, så det bliver nemmere for dig og alle andre at bygge, renovere og indrette din drømmeterrasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *