Kategorier
Indretning

Indret terrassen med trallemøbler

Traller er et stadig mere populært produkt til indretning af terrasser, og ses både som plantekasser, borde og andre møbler. Vi har her samlet vores favoritter, der med garanti skaber et moderne og nordisk udtryk på terrassen.

Når du skal vælge trallemøbler til terrassen er det vigtigt at beslutte sig for, om man ønsker at købe møbler lavet af nye eller brugte traller. Fordelen ved de brugte traller er, at de er genbrugte og derfor har et naturligt patina, hvorimod de nye traller har en længere levetid og med fordel kan farves i alverdens farver med udendørs træbeskyttelse.

Herudover kan du se en række af de trallemøbler der er lavet specielt til terrassen og haven. Hvis du vil bygge selv og derfor leder efter hele traller, kan du finde dem her.

Trællemøbler til have og terrasse

Bord- og bænkesat af traller

Når der produceres borde og bænke af traller, så er der grundlæggende to forskellige måder at gøre det på; man kan enten bygge sættet rent af traller eller lave ben af eks. stål.

Bord- bænkesæt af rene traller

Dette skønne bord- bænkesæt af rustikke traller er det mange forbinder med et trallebord. Da trallerne er fremstillet til industrien er det nemlig utrolig holdbart og giver samtidig et nordisk look til terrasseindretning med det rå træ.

Sættet findes af både nye og brugte traller, og fås i længderne 160 cm. og 200 cm. Se begge typer her.

Bord-Bænkesæt af Gamle Traller

Bord- bænkesæt af traller med stålstel

Når trallerne for lov til at spille rollen som side- og serveringsflade, så bliver der plads til at forkæle sættet med ben af eks. stål som disse. Det giver hele sættet et industrielt strejf, som samtidig er vedligeholdelsesfrit.

Sættet fås kun i længden 220 cm. og af nye traller. Se sættet her.

Bord-Bænkesæt af traller med stål stel

Grillbord af traller

Det praktiske grillbord er kendetegnet ved to ting; der skal være plads til at lægge fra ved siden af grillen, og der skal være opbevaringsplads under bordpladen. Begge ting lever dette praktiske grillbord af traller op til, hvilket har gjort det til en populær tilføjelse til mange terrasser.

Grillbordet fås både af nye og bruge traller, og kan købes i længder mellem 100 og 160 cm. Se plantebordet her.

Grillbord af Nye Traller

Plantebord af traller

Et plantebord er en stadig mere populær læsning til terrassen, hvor det foruden afsætningsbord også kan benyttes til en permanent udstilling af krukker og andre stemningsskabere. Samtidig er det populært til buffetbord ved større grill-arrangementer.

Plantebordet fås både af nye og bruge traller, og kan købes i længder mellem 100 og 160 cm. Se plantebordet her.

Plantebord af Brugte Traller

Plantekasser af traller

Traller kan benyttes til mere end bare møbler. En anden populær anvendelse er til plantekasser, som mange benytter til at afgrænse terrassen. Det kan både være for udseendets skyld, men også tjene formålet at skabe kanter på en hævet terrasse.

Plantekasserne fås af både nye og brugte traller, hvor de nye har den længste holdbarhed. Ligeledes kan de fås som kapilærskjulere, potteskjulere og regulære højbede. Se hele udvalget her.

Bred Plantekasse af Brugte Traller

Er du blevet inspireret til at indrette din have og terrasse med traller? Helt forståeligt, det er vi også! Der er mange byggemarkeder der sælger trallemøbler som disse på 10-4.dk. De er gode alternativer hvis man ønsker looket uden at betale for de klassiske traller, men der er intet der slår autenciteten af brugte traller.

Vi anbefaler at tage et kig på Kabeltromlen.dk, hvis du leder efter produkter af brugte traller – Og som en bonus kan man på deres hjemmeside blive inspireret af mange andre fede produkter af bl.a. kabeltromler.

Af Kasper

Kasper er vild med udeliv og ynder at rykke livet udendørs - gerne på en hjemmebygget terrasse. Han skriver denne blog sammen med en tilknyttet tømrer og arkitekt, så det bliver nemmere for dig og alle andre at bygge, renovere og indrette din drømmeterrasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *