Billige herregårdssten

Vi har samlet priserne på de billigste herregårdssten, også kendt som Holmegårdssten eller bondesten, så du kan anlægge en billig terrasse uden at gå ned på kvaliteten.

Hvis terrassen skal anlægges i niveau med huset er der mange gode grunde til at vælge en stenterrasse. De største er dog, at der er minimal vedligehold og en lang forventet levetid på terrassen. Det samme gælder indkørsler, som også med stor succes kan anlægges med sten, såfremt de er lagt med det rette underlag af stabilgrus og afretningsgrus.

En af de mest populære sten til sådanne terrasser er herregårdssten, også kaldet Holmegårdssten eller bondesten. Denne flise/sten er af gode grunde blevet populær, da den er nemt at lægge og finde i mange forskellige farver der kan give terrassen eller indkørslen et unik look uden at investere i dyrere sten eller fliser der kræver professionelle kræfter at lægge.

De billige herregårdssten

Alle stenene herunder i størrelsen 14*21*6 mm. for at prisen kan sammenlignes direkte. Ligeledes opgøres alle priserne på de billige fliser i kvadratmeterpris, så I nemt kan estimere prisen for jeres terrasseprojekt.

FarveBilledePris pr. m2Link
GråHeregaards sten94,13 kr.Link
SortPriser belægningssten125,00 kr.Link
GråmixHerregårdssten i grå mix110,25 kr.Link
LøvHerregårdssten i løvmix154,38 kr.Link
HøstHøstmix herregårdssten154,38 kr.Link
ForårForår farvemix på herregårdssten154,38 kr.Link
RødmixRødmix bondesten125,00 kr.Link
BrunmixBrunmix herregårdssten125,00 kr.Link
GulLægning af herregårdssten154,38 kr.Link
GulmixBillig belægningssten154,38 kr.Link

Billig levering af fliser

Mens mange tror, at det er billigere at hente fliser og sten i det lokale byggecenter fordi man sparer fragten, så er det ikke altid rigtigt. Ofte er fliser som disse herregårdssten eller slotsbrosten nemlig markant billigere online, hvorfor det ofte kan betale sig at betale den fragt der pålægges.

Ofte kan prisen på levering af en palle afskrække, men der er ofte ikke mergebyr for flere paller. Da de fleste terrasser kræver levering af flere paller fliser er der altså kun en lille levringudgift forbundet med den enkelte palle.