Billige SF Sten

På Min-Terrasse.dk kan du ikke blot finde guides til at lægge din nye stenterrasse eller -indkørsel, men også de billigste priser på materialerne. Herunder ses markedets billigste SF-Sten.

SF-sten kendes fra mange boligområder og offentlige pladser hvor den benyttes grundet dens billige pris, holdbarhed og store anvendelighed. SF Sten er nemlig ikke blot en enkelt flise, men et helt system der sikrer en nem og flot terrasse selv for nybegyndere. Systemet inkluderer eksempelvis begyndersten og formsten der gør, at det oftest ikke er nødvendigt at skære fliserne til for at få en flot og ensartet afslutning.

SF Stenens unikke form har ikke kun betydning for udseendet af de terrasser og indkørsler hvor den benyttes, men styrker også belægningen. Formen modvirker nemlig træk og bevægelser på tværs af fliserækker, hvilket eksempelvis kan opstå i køresporet i en indkørsel eller ved kanten af en terrasse.

Hvis du vil være sikker på, at du anlægger din nye terrasse eller indkørsel korrekte, så kan du finde vores guide til anlæg her.

Billige SF sten online

For at gøre det nemt for dig at finde de billigste SF sten online, har vi samlet de billigste priser blandt de online supermarkeder. Priserne er alle for en kvadratmeter (m2) og med en tykkelse på 6 cm. for nem sammenligning.

ByggemarkedPris pr. m2Link
Homeshop89,00 kr.Link
FC-Beton91,13 kr.Link
Frishop126,00 kr.Link