Billige terrassebrædder

Når terrassen skal bygges er terrassebrædderne noget af det, vi først kommer i tanke om. Det er ikke bare fordi, at de udgør terrassens visuelle udtryk, men også fordi at terrassebrædder kan være virkelig dyre.

Naturligvis afhænger prisen af hvilken slags brædder I ønsker. Der er nemlig en verden til forskel i prisen på ubehandlede fyrretræsbrædder til kvalitetsbrædder i lærk eller måske komposit. Prisforskellen afhænger ikke blot at udseendet, men også af hvor ofte det skal vedligeholdes og hvor lang en levetid brædderne har.

For at sikre, at du kan finde de billigste terrassebrædder og lige netop de brædder, der passer til din nye terrasse, har vi lavet denne guide, hvor du både kan læse om de forskellige typer brædder og finde den billigste online forhandler.

I denne guide kan du finde prisen og læse mere om:

Hvis du ikke vil læse mere om de enkelte typer, men blot finde Danmarks billigste brædder til terrassen, kan du se den fulde liste over billige terrassebrædder her.

Terrassebrædder i hårdttræ (Lærk, cumaru, jatoba og ipé)

Hårdttræ er et kvalitetsprodukt, som ikke kun er slidstærkt, men også tilføjer et flot og naturligt udtryk til havens samlingspunkt. Grundet træets naturlige, hårde overflade er terrassebrædderne i hårdttræ utrolig holdbare, og du kan derfor glæde dig over din terrasse i mange år fremover. Ofte holder de mere end 40 år – Selv her i Danmarks hårde klima.

For at forlænge holdbarheden og fastholde bræddernes farve, bør terrassen i hårdttræ behandles med hårdttræsolie med jævne mellemrum. Man kan dog også vælge ikke at behandle dem efter installation, hvis man ønsker et naturligt og affarvet udtryk.

Terrassebrædder i lærk

Lærk, og især sibirisk lærk, er det naturlige valg for mange, da det er kendt for sine slidstærke kvaliteter og er meget udbredt i Danmark. Lærk er dyrere end eks. trygimprægnerede brædder men har den fordel, at de er imprægnerede fra naturens side, og derfor ikke er behandlet med kemikalier. Terrassebrædder i lærk kan hurtig blive affarvet og angrebet af bakterier, hvis det ikke bliver behandlet med terrasseolie til lærketræ.

Billige terrassebrædder i lærk

Vi har gennemgået de bedste online byggemarkeder for at finde billige terrassebrædder i lærk og lærketræ på tilbud. Priserne er er pr. meter, for at du kan sammenligne bedst muligt.

ByggemarkedDimensionerPris pr. meterLink
10-4.dk28x120mm24,50 kr.Køb her
Bauhaus.dk28x115mm24,95 kr.Køb her
Stark.dk28x117mm33,70 kr.Køb her

Camaru terrassebrædder

Den Sydamerikanske træsort camaru er et hårdttræ med et højt indhold af harpiks, så det fra naturens side er meget modstandsdygtigt overfor råd og svamp. Det skal derfor heller ikke vedligeholdes lige så ofte som andre træsorter, selvom løbende behandling med olie dog kan forhindre revner i terrassebrædderne.

Camaru er dobbet så hårdt som eks. egetræ, og terrassebrædder af camaru kan derfor holde op til 40 år.

Billige terrassebrædder i camaru

Vi har gennemgået de bedste online byggemarkeder, for at finde billige terrassebrædder i camaru og camaru-brædder på tilbud. Priserne er er pr. meter, for at du kan sammenligne bedst muligt.

ByggemarkedDimensionerPris pr. meterLink
10-4.dk21x145mm42,78 kr.Køb her
Bygmax.dk21x145mm59,00 kr.Køb her
Silvan.dk21x145mm69,94 kr.Køb her
Stark.dk19x140mm83,20 kr.Køb her

Jatoba terrassebrædder

Jatoba er en anden sydamerikansk træsort, der lige som camaru er langtidsholdbar grundet dens naturlige imprægnering. Det har ligeledes samme holdbarhed, og kan derfor sikre jer en flot terrasse i op mod 40 år.

Jatoba er kendt for sin rødbrune farve og har oftest flotte træstrukturer, som især bliver fremhævet ved oliering. Oftest er jatoba-terrassebrædder tilskåret så de har en glat side og en side med riller.

Billige terrassebrædder i jatoba

Vi har gennemgået de bedste online byggemarkeder, for at finde billige terrassebrædder i jatoba og jatoba-brædder på tilbud. Priserne er er pr. meter, for at du kan sammenligne bedst muligt.

ByggemarkedDimensionerPris pr. meterLink
10-4.dk21x145mm50,40 kr.Køb her
Johannesfog.dk21x120mm50,95Køb her
Bygmax.dk21x145mm65,00 kr.Køb her
Stark.dk21x145mm80,95Køb her

Ipé terrassebrædder

Blandt de absolut mest eksklusive valg til terrassen er terrassebrædder i ipé, som ikke blot har en smuk rødbrun farve, men også er helt fri for knaster.

Ipé er samtidig den træsort der er hårdest og som har den længste levetid. Såfremt du plejer din ipé-terrasse kan du derfor se frem til en levetid på mere end 45 år. Samtidig gør træets hårdhed, at du kan udsætte den for lidt af hvert uden den tager skade.

Billige terrassebrædder i ipé

Vi har gennemgået de bedste online byggemarkeder, for at finde billige terrassebrædder i ipé og ipé-brædder på tilbud. Priserne er er pr. meter, for at du kan sammenligne bedst muligt.

ByggemarkedDimensionerPris pr. meterLink
10-4.dk21x145mm78,20 kr.Køb her
Bygmax.dk21x145mm89,00 kr.Køb her
Davidsenshop.dk21x145mm109,95 kr.Køb her
Stark.dk21x145mm133,2 kr.Køb her

Trykimprægnerede terrassebrædder

De billige trykimprægnerede terrassebrædder er ikke bare populære på grund af prisen, men også fordi de er blevet kemisk behandlet og derfor er modstandsdygtige overfor det danske vej, svamp, råd og insekter.

Selvom de trykimprægnerede brædder er behandlet, skal de stadig vedligeholdes. Det skal gerne gøre mindst hvert andet år, og giver en levetid på ca. 20 år. Det er derfor ca. den halve levetid af terrasser i hårdttræ, men de koster til gengæld også under det halve.

De er derfor også populære på mindre, billigre terrasser og når terrassen skal males for eks. at matche kolonihavehuset. Maling eller anden behandling klæder de trygimprægnerede terrassebrædder, da de fra ny har et grønligt skær.

Billige, trykimprægnerede terrassebrædder

Vi har gennemgået de bedste online byggemarkeder, for at finde billige trykimprægnerede terrassebrædder og trykimprægnerede brædder på tilbud. Priserne er er pr. meter.

ByggemarkedDimensionerPris pr. meterLink
Davidsenshop.dk32x125mm13,95 kr.Køb her
10-4.dk28x120mm14,00 kr.Køb her
Bygmax.dk28x120mm15,00 kr.Køb her
Johannesfog.dk28x120mm15,95 kr.Køb her

Brunimprægnerede terrassebrædder

Brunimprægnerede terrassebrædder er de samme brædder som trykimprægnerede terrassebræder – De er blot blevet imprægneret i en anden farve.

Man kan derfor med disse brædder forvente samme fordele og levetid, mens man til gengæld ikke behøver at male eller farvebehandle brædderne, da de kommer i brun fra fabrikken.

Billige brunimprægnerede terrassebrædder

Vi har gennemgået de bedste online byggemarkeder, for at finde billige brunimprægnerede terrassebrædder og brunimprægnerede brædder på tilbud. Priserne er er pr. meter.

ByggemarkedDimensionerPris pr. meterLink
Davidsenshop.dk32x125mm15,95 kr.Køb her
10-4.dk27x145mm24,00 kr.Køb her
Stark.dk28*118mm27,31 kr.Køb her

Terrassebrædder i komposit

Hvis du vil slippe 100% for at vedligeholde din terrasse, så er komposit terrassebrædder lige noget for dig. Komposit er nemlig sammensat af plastik, træ og bindemiddel som gør, at den ikke skal vedligeholdes, og ikke bliver udsat for råd, svamp, insekter mv.

Kompostbrædderne kan støbes så de tager form efter almindeligt træ eller med riller. Oftest har brædderne forskellige sider, så du i samme bræt har mulighed for at vælge imellem to forskellige overflader til terrassen.

Billige terrassebrædder i komposit

Vi har gennemgået de bedste online byggemarkeder, for at finde billige komposit terrassebrædder og kompositbrædder på tilbud. Priserne er er pr. meter.

ByggemarkedDimensionerPris pr. meterLink
10-4.dk18x130mm44,75 kr.Køb her
Davidsenshop.dk23x146mm44,95 kr.Køb her
Frishop.dk23x146mm63,33 kr.Køb her
Byghjemme.dk25x140mm100,83 kr.Køb her

De billigste terrassebrædder

Det skal være nemt at finde de billigste brædder til terrassen. Derfor har vi har samlet den komplette liste over terrassebræddernes pris pr. meter fra de mest anerkendte online byggemarkeder.

Vi har frasorteret de byggemarkeder, der har generelt høje priser og store fragtomkostninger. Det betyder, at disse priser er markedets billigste standart-priser, og du derfor blot kan spare endnu mere, når der er tilbud på terrassebrædder hos forhandlerne.

Du kan nemt omregne prisen pr. meter til pris pr. kvadratmeter. Det faktiske forbrug pr. kvadratmeter afhænger af brættets dimensioner og mellemrummet, men der kan oftest regnes med 7-8 meter pr. kvadratmeter.

TypeDimensionerPris pr. meterLink
Trykimprægneret22x95mm12,50 kr.Køb her
Trykimprægneret28x120mm14,00 kr.Køb her
Brunimprægneret27x145mm24,00 kr.Køb her
Sibirisk lærk28x120mm24,50 kr.Køb her
Camaru21x145mm42,78 kr.Køb her
Jatoba21x145mm50,40 kr.Køb her
Ipé21x145mm78,20 kr.Køb her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *