Om

Terrassen er et uderum vi elsker, og det er kort og godt derfor vi har startet min-terrasse.dk. Vi håber, at siden kan være med til at inspirere dig til dit næste terrasseprojekt.

Vores interesse for terrassebyggeri startede, da vi overtog et sommerhus med en terrasse der var i så dårlig stand, at man gik igennem terrassebrædderne. Da vi undersøgte nærmere var terrassens bærende konstruktion knækket og blev holdt oppe af få, små betonfliser.

Det var med andre ord unægtelig tid til at få skiftet terrassen. Vi indhentede tilbud hos en lokal tømrer, men sikke en pris. Det havde vi ikke råd til, og vi var sikre på, at vi kunne gøre det selv i samme kvalitet – Bare billigere.

Det viste sig dog hurtigt at blive en udfordring, og spørgsmålene væltede ind; hvilke terrassebrædder skal vi bruge, hvordan skal fundamentet opbygges, hvilke skruer skal man benytte og hvordan vedligeholder vi den?

Alt det og meget mere satte vi os for at undersøge, og det er lige netop det, som du kan læse på min-terrasse.dk. Det er de råd som vi fik af tømrer, arkitekter og gør-det-selv-folk, som hjalp os i gang.

Med de gode råd i baghovedet fik vi bygget den store, hævede terrasse i komposit, og har siden nydt udelivet til fulde. Terrassen fik et indbygget vildmarksbad, og der er senere tilføjet udekøkken, lounge og alt andet der danner rammen om det attraktive udeliv.

Siden da har vi bygget stribevis af terrasser i andre huse og hos venner og familie – Og det bliver vi ved med, så denne side kan blive holdt opdateret med de bedste tips og tricks.

Vores egen terrasse endte med at blive markant billigere end tømmerens tilbud, men ikke uden en indsats. Vi gennemgik alle online byggemarkeder for at finde de billigste materialer, og samlede det hele i et stort regneark. Regnearket er nu brudt ned i mindre dele på denne hjemmeside, så det også kan hjælpe jer med at indkøbe materialer til en billig terrasse.

Held og lykke med jeres terrasseprojekt!


Er du klar til at blive inspireret?


Min-terrasse.dk bliver kompenseret for henvisninger til enkelte af de webshops, som der linkes til. Dette påvirker dog ikke vores guides eller prislister.